Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BROMMAGYMNASTERNA
Glädje - Trygghet - Utveckling

Bromma Blocks

Bromma Blocks har under juni 2018 gått in som sponsor till Brommagymnasterna. Samarbetet med föreningen handlar mindre om exponering och mer om att stötta Brommagymnasternas värdegrundsarbete, samhällsengagemang och levandegöra olika värdegrundsfrågor i praktiken. Bromma Blocks är en stark kommersiell kraft lokalt som vill verka för positiva samhällsinsatser i Bromma. Att vi nu inleder samarbete med Brommagymnasterna innebär att vi tillsammans med föreningen kan göra det fantastiska arbete med värdegrundsfrågor och samhällsengagemang starkare och mer varaktigt.  

 

Avtalet, som löper över två år, fokuserar på att finslipa och utveckla Brommagymnasternas värdegrund; Glädje, trygghet och utveckling och ge utrymme för att levandegöra dem i föreningen.

 

Om Bromma Blocks

Bromma Blocks är en handelsplats intill Bromma flygplats i västra Stockholm bestående av en galleria och retail park som tillsammans erbjuder drygt 80 butiker och restauranger fördelat på 54 000 kvadratmeter. Med ca 7 miljoner besökare per år omsätter handelsplatsen cirka 2,2 miljarder kronor. De kommande åren planerar Bromma Blocks utöka med ca 26 000 kvm handel, service och fritidsaktiviteter. Läs mer på brommablocks.se


Länk till Bromma Blocks nyhetsrum/pressrum 

 
 
Bli medlem
Vuxenträning
 
Sociala medier
Samarbetspartners