SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Brommagymnasterna

Information om anmälan

Det är många som vill träna gymnastik i Brommagymnasterna. För att få en plats i någon av våra grupper kan du ställa dig i kö.

Längst upp till vänster på denna sida finns en länk som du trycker på för att komma till ett formulär du ska fylla i.

När vi hämtat in din anmälan till vårt medlemssystem mailar vi en faktura på 100 kr, vilket är medlemsavgiften som betalas en gång per verksamhetsår. 

Den dag du anmäler dig till kön blir ditt ködatum.


Så här går det till när vi tar in barn i våra grupper!

Vi tar in nya gymnaster vid höstterminen. Har vi lediga platser till våren tar vi naturligtvis även i barn från kön då.

De som fått ett erbjudande om plats på hösten, men tackat nej, får behålla sitt ködatum. 

När vi t ex ska ta in 5 barn i en barngrupp med barn födda 2011 i köområde 6, dvs Norra Ängby/Södra Ängby/Blackeberg, tittar vi vilka 5 barn födda 2011 som köat längst i just område 6. De fem barnen får en kallelse till gruppen. 


Hur lång tid tar det att få en plats?

Antalet grupper i resp. ålder och köområde kan variera från år till år. Detta beror främst på hur många ledare vi har, men även vilka lokaler vi får tider i.

Detta gör att det är svårt att säga exakt hur lång tid det kan ta att få en plats. Ibland kan ett yngre syskon få plats före ett äldre. Eller en kompis som köat kortare tid men i ett annat område kan få plats före dig som köat längre i andra områden. Det händer även att vi under något/några år saknar grupper för en viss åldersgrupp i ett köområde.


Om det inte spelar så stor roll i vilken skolsal som ert barn ska ha sin träning rekommenderar vi att man anmäler intresse för alla områden för att öka sina chanser att så snabbt som möjligt få en plats.

 
OBS! Just nu har vi inga nybörjargrupper för killar och tjejer födda 2007 eller tidigare. I mån av plats och efter avstämning av nivån så fyller vi på våra tävlings- och fortsättningsgrupper. Om det låter intressant är du välkommen att maila: info@brommagymnasterna.se
 
 
Anmäl dig här
 
Sociala medier
Samarbetspartners