BROMMAGYMNASTERNA
Glädje - Trygghet - Utveckling
Utbildning
I vår satsning att kvalitetssäkra alla våra gymnastikgrupper och för att ha den allra säkraste träningen satsar Brommagymnasterna stora resurser på utbildning. I första hand vill vi att du går kurser som vi ordnar i egen regi. Om det inte finns den typ av utbildning du söker kan du titta på kurserna Gymnastikförbundet ordnar.

Domarutbildning steg 1

Den 8 april 2018 bjuder vi in dig till en 1-dags utbildning med fokus på en enkel teoretisk genomgång av de viktigaste delarna i bedömningsreglementet och tävlingspärmen. Målet är att du som deltagare ska få en ökad förståelse av bedömning och vilka regler som styr våra tävlingar, samt att du efter denna kurs kan gå vidare till steg 2 i utbildningsstegen. 

 

Alla lag som tävlar i regionen behöver ha med sig domare till tävlingar. Av den anledningen ordnar vi nu en domarkurs steg 1. Alla lag som planerar att tävla behöver ha minst en person kopplad till gruppen som har gått kursen. 

Det finns inga förkunskapskrav på kursen utan den riktar sig till tränare, föräldrar, gymnaster och andra intresserade som vill få en insikt i hur bedömningen går till och vilka regler det är som styr tävlingarna. T.ex. var man kan hitta information om avdrag, övningskrav och övriga styrdokument som styr våra tävlingar. 

 

Efter genomförd steg 1 utbildning behöver du går vidare till steg 2 för att kunna döma på regionstävlingar. 

 

Plats: Konferensrummet plan 1, Bromma Kontorshotell Ekbacksvägen 28 (Samma adress som kansliet). 

Datum: 8 april

Tid: 8.30-19.00

Åldersgräns: från det år du fyller 16 år

 


Har du frågor gällande utbildningen är du välkommen att kontakta Maria Almström, maria.almstrom@brommagymnasterna.se


 
 
 
Sociala medier
Samarbetspartners