BG Tränarkonferens 7 september på Scandic Alvik, anmäl dig redan nu!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BROMMAGYMNASTERNA
Glädje - Trygghet - Utveckling

Information Våruppvisningen 2019

Hej tränare! 
Uppvisningen närmar sig med stormsteg och jag hoppas du är taggad på att komma och låta gymnasterna få visa upp vad de kan. 

I år kommer vi att ha fyra föreställningar där de yngsta barnen visar upp sig på uppvisning 1 och 2, de äldre på uppvisning 3 och 4. 

För att underlätta att hitta den senaste uppdaterade informationen kommer vi i år att testa att ha all information i en "Drive-mapp". Där kommer man enkelt åt alla filer med information man behöver. Länken kommer också ligga på hemsidan under fliken "Arrangemang" och "föreningsuppvisning" Här är länken till mappen: 
https://drive.google.com/drive/folders/1POO2r65oxDAsH7u_BV8sZbU72bouwm1I?usp=sharing

Då det är mycket information, viss information som gäller alla, viss information som endast gäller ett par grupper vilket medför många dokument. För att underlätta kommer här en kort förklaring till varje dokument.  

Följande dokument bifogas och ligger i "drive-mappen": 
"Grupper_indelning" Detta dokument sammanställer alla grupper och vilken uppvisning respektive grupp ska vara med på. Notera att om gruppen står i en orange cell betyder det att gruppen har ett ansvar att ordna funktionärer eller vara med och transportera redskap till eller från uppvisningen. Vad man som grupp i så fall ska göra, se filen "Funktionär" "dokumentet".

"PM1_Våruppvisning 2019_2012-2015" Här är generell information kring uppvisningen på de första två uppvisningarna för Barn födda 2012-2015. Information, tider, biljetter mm.

"PM1_uppvisning3-4" Generell info till alla grupper på uppvisning 3 och 4. Tider, parkering, biljetter mm. 

"Detaljplan våruppvisning 2019_barn2015-2014" Vart man ska börja, förslag på vad man ska göra på sin station och punkt, bilder på uppställningarna, länkar till musik som kommer spelas under respektive punkt mm. (Notera att pilarna som förklarar i vilken riktning gymnasterna ska röra sig inte blir rätt i när man öppnar dokumentet i en Iphone av någon anledning. Öppna därför med en dator eller annan enhet för att se pilarna rätt.)

"Detaljplan våruppvisning 2019_barn2013-2012" 
Vart man ska börja, förslag på vad man ska göra på sin station och punkt, bilder på uppställningarna, länkar till musik som kommer spelas under respektive punkt mm. (Notera att pilarna som förklarar i vilken riktning gymnasterna ska röra sig i inte blir rätt i när man öppnar dokumentet i en Iphone av någon anledning. Öppna därför med en dator eller annan enhet för att se pilarna rätt.)

"Funktionärer"
Lista över vad och när gruppen har ett ansvarsområde för redskapsflytt eller annan funktionärsroll. Notera att för redskapstransporten behövs en ansvarig med ett telefonnummer till en person som är på platsen för att chauffören ska kunna kommunicera eventuella förseningar mm. Namnet på de som ska vara funktionärer är inte avförande man det man får mer en gärna skriva in om har namn. Se även antalet som ett minimum och fler underlättar oftast. Notera att det finns en flik med lite mer info om vad som respektive funktionärsroll innebär. 

"Länkar_dansfilmer" I dokumentet finns en länk till introdansen för samtliga uppvisningar samt slutdansen för uppvisning 3 och 4. 
https://www.youtube.com/watch?v=9r7dJTL4SOw&feature=youtu.be

"Detaljplan uppvisning 3"
Uppvisningsordning och deltaljplan på varje punkt

"Detaljplan uppvisning 4"
Uppvisningsordning och deltaljplan på varje punkt

Detaljbilder för redskap uppvisning 3 och 4
Bilder på uppställningarna för uppvisning 3 och 4. 

”Rekvisita”
Lista över rekvisita som vad några av våra äldre grupper ska tillverka till uppvisningen

Vi kommer skicka ut kompletterade info i ett PM 2 närmare uppvisningen med svar på frågor som kommit in. Förträningschema för uppvisning 3 och 4 kommer även mailas ut då (Läggs även in i drive-mappen).

 

Föreningsuppvisning
2019 års föreningsuppvisning genomförs lördagen den 11 maj i Eriksdalshallen.

Mer info kommer 


 
 
Bli medlem
Läger
Supportermedlem
 
Sociala medier
Samarbetspartners