-- Samarbetspartners --
Brommagymnasterna


Varmt välkommen till Brommagymnasternas hemsida, vi hoppas att du hittar det du söker, om inte får du gärna kontakta föreningens kansli.Tränare på deltid i Brommagymnasterna
2017-02-16 08:40


Brommagymnasterna är en av Sveriges största gymnastikföreningar med verksamhet i Västerort, på Kungsholmen och på Ekerö. Vi har ca 120 gymnaster i vår elitsatsning och totalt mer än 3000 aktiva gymnaster och ledare som tränar och tävlar i gymnastik. Varje år arrangerar vi bl a klubbmästerskap, märkestagning, uppvisningar och flera olika träningsläger. Verksamheten utgår från våra ledord glädje, respekt och utveckling. Tillsammans med oss får du möjligheten att leda och utveckla verksamheten vidare mot av styrelsen högt uppsatta mål.


Vi söker erfarna tränare med massor av positiv energi till vår elitsatsning på truppgymnastik

Har du erfarenhet av att träna gymnaster på elitnivå? Vill du vara med i vårt team som leder träningen och utvecklingen av några av Sveriges bästa truppgymnaster i en av Sveriges största gymnastikföreningar? Då erbjuder vi just nu spännande tränarroller i både tumbling, trampett och fristående.

 

 

Rollen

Som deltidsanställd tränare i Brommagymnasterna är du en del av ledarstaben för en eller flera av våra trupper på SM-stegen. I samråd med föreningens huvudtränare, ansvarar ni för att planera, genomföra och utveckla träningen. Brommagymnasternas ambitioner är att ta medaljer i SM/JSM/USM och ha god representation i landslagen.

Vidare ingår det i rollen att sprida kunskap till gymnaster och tränare brett i föreningen så att vi följer vår röda tråd från de yngsta gymnasterna i barngrupperna till de äldre i såväl grupper som tränar på att träna som grupper som tränar för att vinna.

Du rapporterar till föreningens verksamhetschef och till föreningens huvudtränare. Arbetet sker huvudsakligen på sena eftermiddagar, kvällar och helger. Större delen av träningarna äger rum i Enskedehallen och Blackebergshallen. Därtill sker resor till läger och tävlingar utanför Stockholm.

 

Vem är du?
  • Du har flera års erfarenhet av att vara tränare för framgångsrika USM-, JSM- och/eller SM-lag och vill fortsätta satsa i flera år på din tränarkarriär.

  • Du är säker och positiv i kommunikationen med gymnaster, tränarkollegor, föräldrar och kansli.

  • Du kommunicerar obehindrat muntligt och skriftligt på svenska, norska eller danska.

  • Du har flera års erfarenhet av att vara en aktiv drivkraft inom ideell idrottsverksamhet.

  • Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning på fysisk aktivitet, idrott och hälsa eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

Det är meriterande att utöva/ha utövat gymnastik på elitnivå och att vara Brommagymnast.

 

Ansökan

Ansökan och CV skickar du till ordförande Lena Tollerz Törn senast den 28 februari på e-post lena.tollerz.torn@brommagymnasterna.se. Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan nu.

Om du har frågor kan du kontakta ordförande Lena Tollerz Törn på 070-177 16 75 eller vice ordförande Per Sjöstrand på 070-727 72 52.

Mer information om föreningen hittar du på www.brommagymnasterna.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

En heldag tillsammans med Stockholms Idrottsförbund
2017-02-07 18:07
Lördagen den 25 mars välkomnar Stockholms Idrottsförbund in alla ledare och andra intresserade i Stockholmsdistriktet till den stora ledar- och tränarkonferensen 2017.

Föreläsarna är noga utvalda för att ge dig som ledare och tränare mer kunskap om hur vi inom idrotten kan utveckla vår verksamhet för att fler ska kunna nå längre och fortsätta längre inom idrotten.

Dagen är helt kostnadsfri, så passa på att anmäl dig redan nu. 

Klicka på länken nedan för att komma till anmälningssidan hos Stockholms Idrottsförbund. 

Klicka här för att komma till anmälningslänken 
Sportlovsläger 2017
2017-02-02 12:44
Nu öppnar vi upp anmälan för Sportlovsläger 2017 för barn födda 2010 eller tidigare. 


Tid:  Måndag - Fredag 09:00 - 15:00 (barn kan lämnas 08:30 och hämtas 15:30)

Plats:  Blackebergshallen (Wergelandsgatan 16)

Kostnad: 1600 kr (Lunch, frukt och T-shirt/Linne ingår i avgiften)


Erbjudande på Bromma Träningscenter
2017-02-02 12:34

Nu kan du som medlem eller förälder till barn i Brommagymnasterna få köpa träningskort på Bromma träningscenter till rabatterat pris. 


Klicka här för att ansöka om träningskort


Du hämtar träningskortet i receptionen på gymmet och du kommer att få en faktura med E-mail.


Erbjudandet gäller t.o.m 2017-02-28

Terminsstart för vårterminen 2017
2017-01-09 22:56
Vecka 3 är det terminstart för våra grupper. De flesta grupperna har fått ut kallelser för vårterminen, för er som ännu inte fått så hoppas vi få klart detta inom kort.