Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BROMMAGYMNASTERNA
Glädje - Trygghet - Utveckling

Välkommen till Brommagymnasterna!
Vill du eller ditt barn börja träna gymnastik? Fyll då i vårt anmälningsformulär genom att klicka HÄRFölj oss på Instagram och Facebook

Terminsstart
2018-08-15 15:58
Höstterminen börjar vecka 37 och vi kommer så snart vi kan skicka ut kallelse för höstens träningar till alla våra grupper. 

Brommagymnasternas Tränarkonferens 2018
2018-07-13 11:13

Välkommen till Brommagymnasternas Tränarkonferens den 8 september 2018!

 

Du behövs i Brommagymnasterna - för att skapa Glädje Trygghet och Utveckling.

Dagen kommer innehålla föreläsningar och workshops på ämnet värdegrund och ledarskap.


Målet med dagen är att vi tillsammans ska lägga grunden för en ny "Tränarkod" som ska levandegöra vår värdegrund och konkretisera gymnastikens uppförandekod. 


Vi kommer vara på Scandic i Infra City och dagen börjar med incheckning från 8.30. Första föreläsningen börjar 09.00 och dagen beräknas vara slut ca 16.00


Anmäl dig här till Tränarkonferensen

Trupplandslagen 2018
2018-07-11 11:15
Idag presenterades vilka gymnaster som kommer ingå i de olika landslagen som kommer representera Sverige under EM i truppgymnastik i Portugal senare i höst. 

Från Brommagymnasterna har följande gymnaster blivit uttagna. 

Junior dam: 
Disa Dahl
Emma Ljungnér
Lola Woody

Junior herr: 
Daniel Tisell
Nicolai Kristersson Campbell 
Otto Laidwa
Victor Emanuelsson 

First-in-line: 
Mårten Frösslund 

Junior mix: 
Agnes Arvidsson 

Senior dam: 
Julia Pettersson 
Minora Bristedt 
Viktoria Larsson 

First-in-line: 
Maja Isaksson 

Senior herr: 
Albin Lundin 
Lucas Bodin 
Patrik Gustafsson 

First-in-line: 
Ludvig Risbecker 

Senior mix: 
Fredrik Cederlund
Isak Adolfsson 
Joel Händig
Patrik Hellberg 

First-in-line: 
Jacob Engdahl
William Andergren 
Emma Frändén 

Stort grattis säger vi till alla uttagna gymnaster och lycka till med förberedelserna inför EM! Minora fick utmärkelsen "Stor tjej" vid årets SM
2018-07-10 19:10
Minora Bristedt
Under helgens SM i Truppgymnastik tilldelades Minora Bristedt från damtruppen "Stora tjejers märke". 
Stora tjejers märke är ett hederstecken som tilldelas till framgångsrika utövare inom sin idrott. För att kunna få detta märke måste man uppnå en viss minimipoäng genom deltagande i landskamper eller tävlingar som SM, EM, VM och OS. 

Miniora har deltagit på flertalet SM och hon har även varit med på EM 2014 med damlandslaget och EM 2016 med mixlandslaget där det vid båda tävlingarna blev en guldmedalj. 

Stort grattis säger vi till Minora! 
SM i Truppgymnastik 2018
2018-07-09 16:40
I helgen var det dags för SM i Truppgymnastik att avgöras under SM-veckan i Helsingborg. Brommagymnasterna ställde i år upp med ett lag på damsidan och två lag på herrsidan. 
Under lördagen var det kval för både damer och herrar inför söndagens final dit de tre lag med högst poäng i respektive klass gick vidare för att göra upp om medaljerna. 

Damerna ställde i år upp med ett nytt lag med många debutanter som var med på sitt första SM i seniorklassen. 
Damerna började i tumbling som de genomförde mycket bra som de följde upp med mycket fina prestationer i trampett. Sista grenen var fristående som de tyvärr genomförde med några missar vilket gjorde att poängen inte räckte för att ta dem till söndagens final. Damerna slutade på en fjärde plats med en totalpoäng på 53.65

"Vi är supernöjda med damerna som gjorde en stark insats med flera debutanter i laget. Tyvärr räckte det inte hela vägen fram men vi blickar vidare framåt. SM 2019 here we come", säger Carina Petterson som är tränare i damtruppen. 

I herrtävlingen ställde vi i år upp med två herrlag och båda lagen genomförde en mycket bra kvaltävling. Båda lagen visade upp en bredd och säkerhet och lag 1 placerade sig på en första plats i kvalet och lag två som bestod av många debutanter på SM nivå placerade sig på en mycket fin fjärde plats. 
På söndagen var det sedan dags för finalen för lag 1 och här visade de verkligen att de villa ta tillbaka guldmedaljen till Brommagymnasterna som de förra året tyvärr fick se KFUM ta hem. 
Efter en mycket spännande final stor det klart att herrarna i år tog hem SM guldet till Brommagymnasterna.

"Bredden och säkerheten som visades upp var fantastisk och de många SM-debutanterna i lag 2 bäddar gott för framtiden. Vi tog hem SM-guldet och ser hur vi blir starkare och vassare för i åren som kommer- The future is bright!", sägen Jonas Juhl Christiansen som är tränare i herrtruppen. 


 
 
 
Sociala medier
Samarbetspartners