#Brommagymnasterna
 
-- Samarbetspartners --
BrommagymnasternaVarmt välkommen till Brommagymnasternas hemsida, vi hoppas att du hittar det du söker, om inte får du gärna kontakta föreningens kansli.

Höstens träningstider
2016-08-08 11:00
Vi är ännu inte riktigt klara med schemat för hösten varför inga har fått kallelser eller fakturor, vi hoppas bli klara under den här veckan och då kunna skicka ut information till alla under nästa vecka.


Japans Generalsekreterare på Sverigebesök
2016-07-05 11:49
I måndags fick Svenska gymnastikförbundet besök av sina japanska kollegor.
 Brommagymnasterna ställde upp och hade en uppvisning. Ett antal gymnaster på JSM och SM visade vad Svensk Truppgymnastik kan erbjuda. Stort tack till er alla som deltog och ett speciellt tack till Niclas som ledde träningen.Även tack till Stockholms fritidsförvaltning som gjorde ett undantag och lät oss träna i en av de fina hallarna i Stockholm, trots sommarstängt.
Fina resultat på RM tävlingen i Örebro !!
2016-06-07 13:01
Vårt RM Damlag tog hem ett brons och två av våra herrlag placerade sig på första resp. tredje plats ! Ytterligare lag gjorde också fina prestationer. Bra jobbat!
 
Medaljregn i Trollbäcken
2016-05-25 17:05
Även om det va uppvisning i helgen så hann även flera lag med att tävla. Bland annat på Trollbäckscupen. 

Brommagymnasterna hade 7 lag på plats, och man kom hem med totalt nio stycken medaljer. Fantastiska resultat i alla tre grenarna fristående, trampett och tumbling. Nämnas bör att BG tog hem brons, silver och guld i fristående Klass svår 1. 


Filmer från uppvisningen.
2016-05-25 13:59
Missade du uppvisningen och vill se filmerna som visades eller va du på en av de tidigare då vi inte visade alla? Kanske vill du bara se de igen. Nedan har vi länkat till respektive film. 

Filmandet har Mathias Melin (som också klippt ihop filmerna) och Rasmus Bruun Liboriussen stått för!