Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BROMMAGYMNASTERNA
Glädje - Trygghet - Utveckling

Välkommen till Brommagymnasterna!
Vill du eller ditt barn börja träna gymnastik? 

Fyll då i vårt anmälningsformulär genom att klicka här. Du ställer då ditt barn i kö för att börja hos oss. Vi återkommer sedan till dig när vi har lediga platser. 


Följ oss på Instagram och Facebook

BG Bucklan 2018
2018-12-05 11:45

I helgen gick Brommagymnaternas tävling BG-Bucklan av stapeln i Enskedehallen. Det var 44 lag och över 600 gymnaster som tävlade i klasserna Femman, Sexan, Sjuan och Åttan.

 

Det var en härlig tillställning med många glada gymnaster som spred glädje och kämparanda. Dessutom levererades fantastiska gymnastikvarv och friståenden i topklass.

Stort tack till alla lag som var med och alla funktionärer och domare som gjorde tävlingen möjlig.


För resultat: Klicka här 

Julkalender via Sponsorhuset
2018-12-05 11:41

Nu har Brommagymnasterna en egen julkalender på Sponsorhuset. 
Där hittar ni fantastiska erbjudanden varje dag. Fynda julklappar till oslagbara priser samtidigt som ni stödjer Brommagymnasterna.

Klicka här för att komma till julkalendern

Vinnare av luftgolvet!
2018-12-03 16:14
Glada vinnare av luftgolvet

Stort grattis till Hannah och Madeleine som är de lyckliga vinnarna av luftgolvet från AirCrobat som vi lottade ut under BG-Bucklan i helgen.

BG Christmas show 2018
2018-12-03 14:23
Söndagen den 16 december är det dags för årets juluppvisning - BG Christmas Show. 
Uppvisningen kommer vara i Enskedehallen (Simlångsvägen 50, 120 39 Enskede) med start klockan 16.00

Biljetter till uppvisningen köps via swish och har nu inte reda köpt din biljett passa på att göra det innan de tar slut. 
Pris är 120:-  per biljett (barn upp till 5 år som sitter i knät går in gratis) och det går bra att köpa fler biljetter på samma gång. Swisha till nr. 1230305094 (Skriv ditt namn i beskrivningen). 

Domarutbildning VT19
2018-11-28 16:36
Domarutbildning steg 1 VT 2019

Den 26 januari bjuder vi in dig till en 1-dags utbildning med fokus på en enkel teoretisk genomgång av de viktigaste delarna i bedömningsreglementet och tävlingspärmen. Målet är att du som deltagare ska få en ökad förståelse av bedömning och vilka regler som styr våra tävlingar, samt att du efter denna kurs kan gå vidare till steg 2 i utbildningsstegen. 


Alla lag som tävlar i regionen behöver ha med sig domare till tävlingar. Av den anledningen ordnar vi nu en domarkurs steg 1. Alla lag som planerar att tävla behöver ha minst en person kopplad till gruppen som har gått kursen. 

Det finns inga förkunskapskrav på kursen utan den riktar sig till tränare, föräldrar, gymnaster och andra intresserade som vill få en insikt i hur bedömningen går till och vilka regler det är som styr tävlingarna. T.ex. var man kan hitta information om avdrag, övningskrav och övriga styrdokument som styr våra tävlingar. 


Efter genomförd steg 1 utbildning behöver du går vidare till steg 2 för att kunna döma på regionstävlingar. 


Plats: Blackebergs Gymnasium  

Datum: 26 januari 2019 

Tid: ca 8.30-19.00

Åldersgräns: från det år du fyller 16 år


För att vi ska kunna genomföra kursen behöver vi minst ha 12 st deltagare. Vi återkommer efter sista anmälningsdag del de som anmält sig om det är möjligt att genomföra kursen. 


SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR DEN 16 DECEMBER 


Anmäl dig här 

 
 
Schema
Intresseanmälan och kö
Utbildning
 
Sociala medier
Samarbetspartners