Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BROMMAGYMNASTERNA
Glädje - Trygghet - Utveckling

Välkommen till Brommagymnasterna!
Brommagymnasterna startades 1950 och har under årens lopp vuxit för att idag vara en av Sveriges största gymnastikföreningar. 


Vi är närmare 5000 medlemmar, varav ca. 3000 är aktiva i våra olika grupper.

Runt 400 ledare tränar de ca.130 grupper i Bromma, Ekerö, Västerort och på Kungsholmen.

 

Vi har en stor barn- och ungdomsverksamhet, specialisering inom manlig artistisk gymnastik samt truppgymnastik för herrar och damer.


Brommagymnasternas målsättning är att bedriva gymnastik för alla. Vår strävan är att alla våra gymnaster ska finna den grupp som bäst passar deras förutsättningar och ambitioner. Vi ska erbjuda gymnastikträning för de som vill träna för att träna, men också för de gymnaster som vill träna för att tävla, ända upp på toppnivå, inom Sverige och internationellt.


Vi arbetar löpande med utveckling av vår verksamhet utifrån Gymnastikförbundets modell samt Riksidrottsförbundets riktlinjer. Vår ambition är att erbjuda så många som möjligt glädjen att träna gymnastik och att fortsätta med detta långt upp i åldrarna.


Vill du eller ditt barn börja träna gymnastik? 

Fyll då i vårt anmälningsformulär och bli medlem hos oss genom att klicka här. Som medlem får du tillgång till information och möjlighet att boka lediga platser i våra grupper samt inbjudan till våra arrangemang och läger mm. 

Följ oss även på Instagram och Facebook

BG Winter Show 2020
2019-12-10 08:46

I januari har Brommagymnasterna sin årliga juluppvisning! I och med att vi flyttat den till efter jul har den fått byta namn till BG Winter show och i år är temat The Great Gatsby.
BG Winter show är en uppvisning där våra äldre tävlingslag visar upp gymnastik på absoluta toppnivå!

Tid:
Föreställningen börjar 15:00 och är klar till 17:00.

Plats:
Enskedehallen

Pris:
Inträde är 100 kr och vi tar endast emot swishbetalningar.

BG Klubbmedaljen 2019
2019-12-09 16:12

Klubbmedaljen 2019 gick av stapeln 8/12 i Åkeshovshallen

I år deltog 40 lag med ca 800 gymnaster!  
En fantastisk dag med väldigt fina prestationer av alla grupper! Stort tack till våra tränare, funktionärer, domare samt Ulla Bergvall och Lena Tollerz Törn för att ni möjliggjorde denna dag! 


På plats var också vår nya maskot Jojje som direkt blev populär bland både stora och små! 

Fina resultat på Rikstvåan 2019
2019-12-09 16:00

Årets sista tävlingshelg för våra äldre tävlingslag har under helgen varit i Göteborg och glädjande var att alla tre lagen gick till finalen som avgjordes under söndagen. 


I den yngre klassen lyckades våra USM damer kvala in två lag i final på en andra och femteplats och vår Damtrupp 1 kvalade in till final på sjundeplats på Rikstvåan äldre.
På finalen var det en tight tävling och USM damernas lag slutade 3a och 10a i yngre klassen. Damtrupp 1s lag slutade 6a på äldre klassen. 


Stort grattis till alla gymnaster och tränare! 

BG bucklan 2019
2019-12-09 15:55

Den 7-8 december anordnade vi vår årliga tävling BG-Bucklan. Detta vara andra året som vi arrangerade denna tävling som har blivit mycket uppskattad hos träanre, gymnaster och föräldrar! 


Detta år var det över 1000 gymnaster och hela 68 lag deltog i tävlingen. Ett otroligt roligt arrangemang med massvis av duktiga gymnaster som fick chans att visa upp sig. Stort tack alla gymnaster för fin gymnastik, funktionärer och domare för ert fantastiska arbete och ett extra tack till Sven Bergvall och Henrik Gerby som anordnade tävlingen! 

Storslam på BG bucklan för flickor 2009!
2019-12-06 14:54
En av våra grupper med flickor födda 2009 tog hel guldmedaljen i både fristående och trampett och en silvermedalj i tumbling. detta gjorde att de tog hem totalsegern i pool 1 i klass Åtta. 

Stort grattis säger vi till alla gymnaster och tränare! 
Kommande händelser
 
 
Bli medlem
Vuxenträning
 
Sociala medier
Samarbetspartners