Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BROMMAGYMNASTERNA
Glädje - Trygghet - Utveckling

Välkommen till Brommagymnasterna!
Brommagymnasterna startades 1950 och har under årens lopp vuxit för att idag vara en av Sveriges största gymnastikföreningar. 


Vi är närmare 5000 medlemmar, varav ca. 3000 är aktiva i våra olika grupper.

Runt 400 ledare tränar de ca.130 grupper i Bromma, Ekerö, Västerort och på Kungsholmen.

 

Vi har en stor barn- och ungdomsverksamhet, specialisering inom manlig artistisk gymnastik samt truppgymnastik för herrar och damer.


Brommagymnasternas målsättning är att bedriva gymnastik för alla. Vår strävan är att alla våra gymnaster ska finna den grupp som bäst passar deras förutsättningar och ambitioner. Vi ska erbjuda gymnastikträning för de som vill träna för att träna, men också för de gymnaster som vill träna för att tävla, ända upp på toppnivå, inom Sverige och internationellt.


Vi arbetar löpande med utveckling av vår verksamhet utifrån Gymnastikförbundets modell samt Riksidrottsförbundets riktlinjer. Vår ambition är att erbjuda så många som möjligt glädjen att träna gymnastik och att fortsätta med detta långt upp i åldrarna.


Vill du eller ditt barn börja träna gymnastik? 

Fyll då i vårt anmälningsformulär och bli medlem hos oss genom att klicka här. Som medlem får du tillgång till information och möjlighet att boka lediga platser i våra grupper samt inbjudan till våra arrangemang och läger mm. 

Följ oss även på Instagram och Facebook

Nu är bokningen av restplatser för VT20 öppen
2020-01-23 09:00
Nu öppnar vi upp bokningen av restplatser till vårterminen 20120 Då det är begränsat antal platser i grupperna är det först till kvarn som gäller. Du bokar och betalar för platsen direkt via bokningssidan. 


Klicka på länken nedan för att komma till bokningssidan och följ sedan instruktionerna. Du kommer få en engångskod mejlad till dig som ni använder för att logga in. Det kan ta någon minut innan koden kommer till din mail, men det är samma för alla. 


När ni loggat in kommer ni kunna välja på grupper, ni väljer en grupp i den ålder som ditt barn är i och det baseras på året som barnet är fött. 

BoV 2016 - är en grupp för barn födda 2016
BoV 2015 - är en grupp för barn födda 2015 
Barn 2014 - är en grupp för barn födda 2014 
Flickor 2013 - är en grupp för flickor födda 2013 
Pojkar 2013 - är en grupp för pojkar födda 2013
Osv. 
Brommagymnasterna Winter Show
2020-01-20 15:31
Otto Laidwa tilldelas Johan Jonasson stipediet

Tack till alla fantastiska gymnaster, ledare och funktionärer för att ni hjälpte oss skapa en härlig show ! The Great Gatsby var temat för årets vinteruppvisning, det blev en härlig blandning av dans, friståenden och häftiga volter. 

Under vinteruppvisningen tilldelades Otto Laidwa Johan Jonasson stipendiet och motiveringen löd: 

Otto är en gymnast som uppvisar en föredömlig kämparanda och målmedvetenhet.
Med sin positiva inställning och glada humör lyfter han både sig själv och sina lagkamrater. Han lyssnar på och tar till sig feedback samtidigt som han får andra att känna sig sedda och hörda.
Hans förmåga att höja och ta ansvar för sin egen samt lagets prestation gör honom till en förebild för hela vår förening.  Detta har lett honom till ett silver på junior-EM samt SM och nu senast även ett guld på Nordiska mästerskapen och junior-SM. 
Trevligt reportage
2020-01-17 15:50
Fotograf: Samuel Wendelius/Gymnastikförbundet
Under Tränardegen som vi arrangerade för alla våra tränare i Brommagymnasterna den 12 januari hade vi besök av  Anna-Karin Wikström och Tina Frisk Bengtsson som till vardags arbetar som Fysioterapeut på Bosön för att visa och berätta som det BAS-program som tagits fram av Gymnastikförbundet. 

Anna-Karin Wikström är en av de som varit med och skapat programmet samt jobbat med gymnaster i över 15 år. 
Under detta pass hade vi Gymnastikförbundet på besök som gjorde ett reportage gällande detta. Väldigt roligt att de ville ta del av detta och vill ni läsa mer samt ta del av BAS-programmet kan ni göra det nedan. Stort tack till alla föreläsare som var p plats under dagen och hade värdefulla pass för våra tränare! 
Vi välkomnar Malin till Brommagymnasterna
2020-01-17 15:08


Jag heter Malin och är ny på Brommagymnasternas kansli och har denna vecka gjort min första arbetsvecka inom föreningen. Jag bor på Ekerö med mina två tonårskillar. 

Innan jag började i Brommagymnasterna jobbade jag inom skola och omsorg. Det ska bli mycket roligt att få lära känna en ny verksamhet och jag ser fram emot att få träffa er medlemmar vid olika arrangemang under våren. 

Restplatser för vårterminen 2020
2020-01-16 14:00

Imorgon fredag den 17 januari klockan 09.00 öppnar vi upp bokningen av restplatser till vårterminen 2020. Då det är begränsat antal platser i grupperna är det först till kvarn som gäller. Du bokar och betalar för platsen direkt via bokningssidan (länk kommer finnas här på startsidan fredagen den 17 januari klockan 09.00)


Lediga platser kommer släppas fredagen den 17 januari 2020 klockan 09.00 här på startsidan och det är först då som det är möjligt att se vilka grupper som har lediga platser. 


När bokningen öppnar kommer det komma upp som en nyhet här på hemsidan tillsammans med en länk till bokningssidan. 

Barn som är födda 2016 eller tidigare kan boka sig på någon av restplatserna. 

Vårterminen 2020 startar vecka 3 så du som bokar in dig nu är välkommen att komma på träningen enligt den tid som är för gruppen du bokar in dig i. Terminen pågår tom vecka 19 med uppehåll vecka 9 för sportlov och vecka 15 för påsklov. 
Kommande händelser
 
 
Bli medlem
Vuxenträning
 
Sociala medier
Samarbetspartners