-- Samarbetspartners --
Brommagymnasterna


Varmt välkommen till Brommagymnasternas hemsida, vi hoppas att du hittar det du söker, om inte får du gärna kontakta föreningens kansli.

Genrep inför JEM - Enskedehallen 2 okt 14.45
2016-09-28 15:08
Var med och gör genrepet så verklighetstroget som möjligt!
Välkommen till Enskedehallen på söndag 14.45.
Brommagymnasterna representeras med hela sin Juniortrupp för damer och med 8 Brommagymnaster i den av olika klubbar mixade trupp med herrar. För de yngre gymnasterna som önskar finns tid efteråt att få autograf och selfies.

Våra gymnaster från vänster till höger: Louise Talmet, Jennifer Andersson, Carolina Svan, My Rantzen, Matilda Netz, Disa Dahl, Maria Hagström, Emma Frändén, Emma Wirsenius, Mathilda Amundin, Alice Brahmstedt, Elma Jacobson.

Rad två: Oscar Berngrim, Valter George, Björn Andersson, Fabian Fond, Marcus Cederholm (Järfälla), Viktor Emanuelsson, David Molin, Isak Idoff, Mattias Jansson (KFUM) Gabriel Salemyr, Martin Koch (KFUM).
Boka restplatser
2016-09-28 12:00
Nu kan barn som står i kön boka in sig på restplatser. 
Står ditt barn inte i kö kan du boka in ditt barn på eventuellt lediga platser fr.o.m måndag 3/10 09:00.Incident i Gymnastikvärlden
2016-09-26 10:06
Förra veckan kom information om att en gymnastikförening i Stockholm fått en varning för sina träningsmetoder.
 Vi i Brommagymnasterna har just skapat en ny organisation som verkligen önskar ta vara på individernas önskan om träning. Vi anser att all barn och ungdomsgymnastik ska grunda sig i glädje och lek. Vi hänvisar till Gymnastikförbundet om mer information betr. incidenten, men vill lyfta att vi absolut tar avstånd till den typen av träningsmetoder.
Vi önskar att ha fler gymnaster kvar i klubben vid hög ålder och det anser vi att vi endast får om alla trivs i klubben. Idag är våra äldsta tävlingsgymnaster i 30-års ålder och vår önskan för framtiden är att ha många fler gymnaster i högre åldrar.
Brommagymnasterna söker verksamhetschef
2016-09-13 10:46

Har du erfarenhet av verksamhetsutveckling, personalledning samt ekonomistyrning och gillar du gymnastik? Vill du leda utvecklingen i en av Sveriges största gymnastikföreningar? Då erbjuder vi en spännande nyckelroll i Brommagymnasterna.

 

Låter det intressant Klicka här

 


Höstens träningstider
2016-08-29 11:00
Vi har fått klart med större delen av grupperna inför hösten, men vi arbetar fortfarande med att få klart med alla grupper. 

Den trånga sektorn är tränare, så är du eller känner du någon som kan vara intresserad av att träna en grupp gymnaster, tveka inte att höra av dig till oss!