-- Samarbetspartners --
Brommagymnasterna


Varmt välkommen till Brommagymnasternas hemsida, vi hoppas att du hittar det du söker, om inte får du gärna kontakta föreningens kansli.Christmas show 2016
2016-12-07 12:01
Söndagen den 18/12 så är det dags för årets Christmas show. Föreställningen startar 15:00 i Åkeshovshallen och biljetter köper du på Bromma träningscenter (Brommaplan 403).

Biljetterna kostar 100 kronor och du betalar med kort. Finns det biljetter kvar på uppvisingsdagen kommer det att säljas vid ingången. 


Hämtat från helgen som gick
2016-12-05 13:23

Jubel när Ängbyflickorna från Brommagymnasterna genomförde sin första tävling i Trollbäcken Christmas cup 4/12.

Fina prestationer i grencupen klass Lätt där vi lyckades knipa ett brons i fristående. Våra två lag blev 3:a och 4:a i totalen , inte många hundradelar från täten! 
Vårterminen 2017
2016-12-02 14:44
Nu börjar vi skicka ut fakturor/kallelser för vårens träningar som startar vecka 3.

Under närmaste veckan kommer de som haft en plats under hösten kommer att få en kallelse till våren samt att vi fyllt på grupper med barn från kön. Fakturorna måste betalas innan förfallodatum för att platsen ska vara bekräftad. 

Ej bekräftade platser kommer att släppas på hemsidan under vecka 2 till alla som står i kön. Det går då att boka in sig på lediga platser till vårens träning. 

Information om hur det fungerar och exakt tid för det sker under början av 2017
Maria Sjöholm ny verksamhetschef i Brommagymnasterna
2016-12-02 09:13

Styrelsen har utsett Maria Sjöholm till ny verksamhetschef i Brommagymnasterna. Maria kommer närmast från Karolinska Universitetssjukhuset och en roll i ledningsgruppen för Funktion Hälsoprofessioner.

 

Maria Ling har valt att lämna Brommagymnasterna för att satsa på egen verksamhet och andra uppdrag.

- Maria Ling har varit en viktig drivkraft i Brommagymnasternas förnyelsearbete de senaste tre och ett halvt åren. Jag har har satt stort värde på att jobba tillsammans med Maria, säger Lena Tollerz Törn, styrelseordförande i Brommagymnasterna.


- Vi är väldigt glada att Maria Sjöholm tillträder posten som verksamhetschef för Brommagymnasterna. Hon har erfarenhet av ledningsarbete och organisationsutveckling i stora, relativt komplexa organisationer. Marias erfarenheter och ledarskap kommer att vara viktiga tillgångar i Brommagymnasternas verksamhetsutveckling, säger Lena Tollerz Törn.

 

Maria Sjöholm har varit funktionschefs- och verksamhetschefsassistent på Karolinska Universitetssjukhuset; administratör, marknads- & kommunikationsansvarig på Stålbyggnadsinstitutet, samt hälsopedagog, coach och föreläsare på HSM Stress Management. Hon har en fil kand från Hälsopedagogiska programmet på Högskolan i Gävle och har därtill studerat företagsekonomi, arbetsmarknadskunskap och management vid Stockholms Universitet. Maria är tränare i Brommagymnasterna för en grupp med flickor födda 2008 och en grupp med barn födda 2011.

 

- Jag drivs av att få vara med och utveckla verksamheten och jag har en hög servicekänsla. Jag ser fram emot att leda arbetet i Brommagymnasterna så att vi kan vidareutveckla stödet till våra gymnaster, ledare och föräldrar, säger Maria Sjöholm. Maria tillträder sin roll som verksamhetschef den 20 februari 2017.

RC i Halmstad 12-13 november
2016-11-17 10:24

 

På lördagen samlades ett förväntansfullt och taggat gäng med gymnaster och tränare på Centralstationen, för att tillsammans åka ner till Halmstad och tävla RC3-yngre för första gången.


Väl på plats blev det en härlig promenad till Halmstad Arena för att titta på tävlingshallen, och sedan äta middag.

På söndagen blev det en tidig morgon då vi strax efter klockan 7 anlände till tävlingshallen. Det blev ett tufft kval efter första redskapet där domarna varit hårda genom hela tävlingen. Vi lyckades i kvalet få näst högsta tumbling och fristående poängen vilket vi blev väldigt nöja med. Efter avslutat kval där det vara 31 tävlande lag från hela Sverige placerade vi oss som fjärde bästa lag och därmed tog oss till final.


Vi hejade sedan på killarna från RM Herr som även de tävlade final och tog en fin sjätte plats, innan det var dags för lunch och tagga om inför finalen.


Väl i final började vi i fristående och får då tävlingens högsta poäng; 16;150. På tumbling flöt det på som bara den och tjejerna visade vart skåpet skulle stå genom att köra väldigt fint varv och ställa alla landningar. Efter tuffa trampettvarv och hård konkurrens lyckades vi sedan ta hem bronset.

Trötta men väldigt nöjda gymnaster och tränare tog sedan tåget tillbaka till Stockholm sent på söndagen.