#Brommagymnasterna
-- Samarbetspartners --
Välkommen till Brommagymnasterna!
God jul och gott nytt år önskar vi er alla!

Kansliet kommer att ha stängt från 20:e december fram till den 7:e december.

Brommagymnasternas Christmas Show
2014-12-15 13:14
I lördags genomfördes BGCC i Åkeshovshallen, här ser du en ihopklippt film från showen. Bilder kommer upp inom kort. Vi tackar Ulla Bergvall för filmandet.

Guld på Trollbäcken Christmas Cup
2014-12-15 08:48

Brommagymnasternas flickor 03 Ekerö avslutade höstterminen med att på lucia tävla i Trollbäcken Christmas Cup, en cuptävling i matta och hopp - och tog hem guld i båda cuperna. Grattis tjejer!

Vilken höst!
2014-12-01 14:25
FB trupp med medaljer och pokal
Den äldsta FB (förberedande tävling) gruppen på killsidan har hunnit med två tävlingar under och hösten och stått för fina presteationer vilket man förstår när man sammanfattar vilka medaljer som tagits med hem efter tävlingarna. 

Vid järfälla truppcupp blev det silver i hopp och brons i matta i klass mini. Samt att man tog guld i fristående, guld i hopp och silver i tumbling när man tävlade i klass RT.
I helgen som va tävlade man på Tyresö truppcup och resultaten va inte sämre då. Guld i hopp, Guld i matta och i fristående blev det silver. Killarna tog hem titalsegern och  kunde nöjda åka hem med en pokal i bagaget.

Rikscupen i Växjö
2014-12-01 10:43
Fotograf: Linkan Hjertonsson och Annika Holmertz

I helgen Rikscupen 3 i Växjö. Brommagymnasterna hade två lag i damklassen som stod för fina prestationer. Lag 2 tog sig till final och där kom man 7a efter bland annat ha stått för tävlingen näst bästa fristående poäng. 

USM killarna va också på plats i Växjö med två lag och lyckades ta en tredjeplats samt  en 8:e plats. 

 

BG Christmas Show
2014-11-27 12:30
Den 13:e december är det dags för BG Christmas Show i Åkeshovshallen. Biljetter köps frma till 12/12 i receptionen på Bromma träningcenter för 100 kronor och du betalar med kort. Blir det biljetter kvar kommer dessa att säljas vid inträdet till showen, vi kan dock inte garantera att det finns biljetter.