Brommagymnasterna


Varmt välkommen till Brommagymnasternas hemsida, vi hoppas att du hittar det du söker, om inte får du gärna kontakta föreningens kansli.
Kontaktuppgifter hittar du under fliken "Kontakt" 


Följ oss på Instagram och Facebook


Bokning av plats till vårterminen 2018

Nu kan du som går i en grupp under HT-17 boka och köpa din plats inför VT-18. Detta kan du göra från den 27/11 14.00 till och med den 15/12 klockan 17.00. Efter det kommer vi fylla på de grupper som vi har lediga platser i med barn från kön. 

Stadium informerar angående slutsålda storlekar på föreningsoverallen.
2017-12-14 11:36

Tyvärr så har vi sålt slut på Brommagymnasterna overall i dom vanligaste juniorstorlekarna. 128 – 164 är slutsålda men har man stl 152 i junior så kan man ofta ha stl XXS i dam som vi har kvar. Overallen skulle kommit in till jul men blev leveransföresenad från adidas. Eftersom overallen är specialdesignad för Brommagymnasterna och sys upp efter beställning och skickas från Asien så kan detta hända tyvärr. Nu kommer den in igen i början av Februari och då får vi även in den hood som var mycket populär när vi hade den senast. Det går inte att boka upp sig på overaller utan det går bra att höra av sig till oss på nedan mail för att höra om den kommit in.

 

Med Vänliga hälsingar

Stadium Teamsales Bromma

teamsales.bromma@stadium.se

Bromma adventscup
2017-12-13 14:29

Den 10 december arrangerade vi för första gången Bromma adventscup i Enskedehallen, en tävling på RM1-nivå för Brommalag och vänner. Vi lyckades samla sju stora trupper, vilket gjorde att vi hade hela 13 lag i varje grentävling. Vi fick se många fina varv och friståenden som bådar gott inför vårens tävlingar!

 

Stort grattis till alla medaljörer och tack till tävlingsledningen för bra genomförd tävling!

 

 

Foto: Jonas Olson (www.olsonfotograferar.se)

Brommagymnasterna bjuder in till grundkurs för tränare den 14 januari 2018
2017-12-12 13:23
Den 14 januari bjuder vi in dig som är ny ledare i Brommagymnasterna till en grundutbildning. Under utbildningen kommer du få en genomgång av lektionsplaneringar, pedagogik och gymnastikens grundövningar mm som underlättar terminens träningar. 

Kursen riktar sig speciellt till dig som är tränare i någon av våra yngre barngrupper eller för nybörjargymnaster födda mellan 2008-2014 och som inte gått utbildningar tidigare.
 
Inga förkunskaper krävs.
 
Plats: Blackebergshallen (Wergelandsgatan 16)
Datum: 14/1
Tid: 10.00-14:00 (Ta med matsäck)
 
Välkomna!!
 
********
 
INNEHÅLL:
 
Lektionsplanering
Grundteknik
Uppvärmning
Redskapsbanor och övningar – matta
Redskapsbanor och övningar – hopp
Pedagogik och ordning i salen
Avslutning med frågor
Tredje bäst i Sverige i både dam och herr på juniornivå!
2017-12-11 10:32
I helgen avgjordes JSM (Svenska mästerskapen för juniorer) i Växjö! Brommagymnasterna ställde upp med tre lag, ett i herr och två i damklassen. 
Damerna kvalade sig in med båda lagen till final vilket är första gången någonsin, båda lagen gjorde en stabil tävling och slutade på en 7:e plats och 2:a plats inför finalen. 
När damklassen kvalat klart var det dags för herrarnas tur, herrarna tävlade final direkt och gjorde en ren tävling och lyckades knipa 3:e platsen. 
Finalen för damerna på söndagen innehöll seniorklass i nivå på volter och fristående, dam lag 2 stod upp bra mot de regerande mästarna vikingarna och mot favorittippade gk motus salto, tyvärr hade det några missar i fristående och hopp vilket resulterade i en 3:e plats.
Dam lag 1 placerade sig på 7:e plats av 8 lag i finalen och gjorde en väldigt stabil tävling. 

Grattis alla gymnaster och tränare!
 
 
 
Samarbetspartners