Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BROMMAGYMNASTERNA
Glädje - Trygghet - Utveckling
Välkommen till Brommagymnasterna!
Vill du eller ditt barn börja träna gymnastik? Fyll då i vårt anmälningsformulär genom att klicka HÄRFölj oss på Instagram och Facebook

Bromma Blocks inleder samarbete med Alvik Basket och Brommagymnasterna
2018-06-20 11:42
Bromma Blocks inleder samarbete med Alvik Basket och Brommagymnasterna 
 
Bromma Blocks går in som sponsor till både Alvik Basket och Brommagymnasterna. Samarbetet med de båda föreningarna handlar mindre om exponering och mer om att stötta värdegrundsarbete, samhällsengagemang och levandegöra olika värdegrundsfrågor i praktiken.  
 
– I och med att Bromma Blocks är en stark kommersiell kraft lokalt vill vi också verka för positiva samhällsinsatser i Bromma. Att vi nu inleder samarbete med Alvik Basket och Brommagymnasterna innebär att vi tillsammans med föreningarna kan göra deras fantastiska arbete med värdegrundsfrågor och samhällsengagemang starkare och mer varaktigt, säger Sanna Sultan, centrumchef på Bromma Blocks. 
 
Avtalen, som löper över två år, fokuserar på aktiveringar av just värdegrundsfrågor och samhällsinsatser snarare än ren exponering, något David McCann, klubbdirektör för Alvik Basket välkomnar: 
 
– Vi jobbar redan idag med insatser för lokalsamhället under paraplyet Alviksandan genom exempelvis stödboenden för nyanlända och nattbasket för unga. Att få med Bromma Blocks som partner och resurs kommer göra oss mycket bättre i det arbetet, samtidigt som det innebär att vi nu får en stabil plattform att utveckla och berätta om det vi gör på utanför basketplanen. 
 
För Brommagymnasternas räkning ska man tillsammans med Bromma Blocks utveckla föreningens värdegrundsarbete. 
 
– Brommagymnasternas värdegrund vilar på tre ben: Glädje, trygghet och utveckling. För oss innebär ett partnerskap med Bromma Blocks att vi i ett första skede kan finslipa och utveckla värdegrundsfrågorna, men framförallt få bättre möjligheter till att levandegöra värdegrunden i föreningen. På så sätt undviker vi att värdegrundsarbetet stannar vid en skrivbordsprodukt, säger Maria Sjöholm, verksamhetschef på Brommagymnasterna.  
 
 
För mer information, vänligen kontakta: 
Sanna Sultan, Centrumchef Bromma Blocks 
+46-736 48 25 28 
Sanna.sultan@vencom.se 

Intresseanmälan till vuxengrupp inom AG/Powerfit
2018-06-14 13:45

Vi på Brommagymnasterna kommer till hösten 2018 att starta en vuxengrupp inom AG(Artistisk gymnastik)/Powerfit och vill inför terminsstart undersöka intresset för att vara med i en sådan grupp.

 

Det vi kommer erbjuda är träning dagtid i Åkeshovshallen med Oleg som är vår anställda chefstränare inom MAG samt Sid som är en av våra ideella MAG tränare, de kommer köra 2 tillfällen i veckan.

Varje tillfälle kommer vara 1–2 timmar och man kommer få välja om man vill gå 1 eller 2 gånger i veckan.  Det kommer vara en mindre grupp så att man får stort fokus på individen under träningen. Det kommer erbjudas 10 platser per pass, dem som väljer att boka upp sig på 2 pass i veckan kommer få förtur på pass nummer 2.

Priset på detta kommer vara 1900kr/10 pass om man kör en gång i veckan eller 3200kr/20 pass om man kör 2ggr/veckan. Vi kommer erbjuda 4 stycken perioder med 10 pass per år och man anmäler sig separat för varje period.

 

Dagarna man tränar är onsdagar 11.00-13.00 och fredagar 12.00-14.00 i Åkeshovshallen.

Vi vill även kolla om det finns ett intresse för vuxenträning på kvällstid fredag eller lördag, detta kan ni fylla in på intresseanmälan. 

 

Fyll i länken nedan om ni skulle vara intresserad av att delta i ett sådant träningsupplägg.

Denna anmälan är inte bindande och det kommer komma ut en anmälningslänk senare om vi ser att intresset är tillräckligt stort.

 

 

Intresseanmälan till vuxengrupp inom AG/Powerfit

 

Sommarstängt
2018-06-05 16:25
I sommar håller kansliet stängt vecka 30-32. Men innan det är vi här som vanligt för att hjälpa er. 
Första kvinnliga truppgymnast
2018-06-05 15:45
Under Riksettan som gick helgen den 26-27 maj blev Julia Pettersson i Damtruppen den första truppgymnasten på damsidan som tävlade på volt, handvolt, dubbel grupperad halv! 

Ca 1.35.00 in i filmen kan ni se Julia tävla på detta varv. 
USM i Truppgymnastik
2018-06-05 15:22
Helgen den 2-3 juni var det dags för året USM i Truppgymnastik i Ystad. Brommagymnasterna ställde upp med två lag i damklassen och ett lag i herrklassen. 

I damklassen var det 29 lag med och efter lördagens kval stor det klar att ett av damlagen var klara för söndagens final. I kvalet placerade sig lagen på en 4:e plats och en 22:a plats. 
Efter en mycket spännande final behöll damlaget sin 4.e plats. En mycket fin placering då många av tjejerna i laget tävlade sitt första USM. 

På söndagen var det även dags för herrarnas tävling. Efter en mycket bra tävling av herrarna placerade de sig på en 1:a plats och tog hem USM guldet till Brommagymnasterna! 

Stort grattis säger vi till alla gymnaster och tränare för mycket fina prestationer! 

Resultat: 
 
 
 
Sociala medier
Samarbetspartners