-- Samarbetspartners --
BrommagymnasternaVarmt välkommen till Brommagymnasternas hemsida, vi hoppas att du hittar det du söker, om inte får du gärna kontakta föreningens kansli.

Brommagymnasterna söker verksamhetschef
2016-09-13 10:46

Har du erfarenhet av verksamhetsutveckling, personalledning samt ekonomistyrning och gillar du gymnastik? Vill du leda utvecklingen i en av Sveriges största gymnastikföreningar? Då erbjuder vi en spännande nyckelroll i Brommagymnasterna.

 

Låter det intressant Klicka här

 


Höstens träningstider
2016-08-29 11:00
Vi har fått klart med större delen av grupperna inför hösten, men vi arbetar fortfarande med att få klart med alla grupper. 

Den trånga sektorn är tränare, så är du eller känner du någon som kan vara intresserad av att träna en grupp gymnaster, tveka inte att höra av dig till oss!Japans Generalsekreterare på Sverigebesök
2016-07-05 11:49
I måndags fick Svenska gymnastikförbundet besök av sina japanska kollegor.
 Brommagymnasterna ställde upp och hade en uppvisning. Ett antal gymnaster på JSM och SM visade vad Svensk Truppgymnastik kan erbjuda. Stort tack till er alla som deltog och ett speciellt tack till Niclas som ledde träningen.Även tack till Stockholms fritidsförvaltning som gjorde ett undantag och lät oss träna i en av de fina hallarna i Stockholm, trots sommarstängt.
Fina resultat på RM tävlingen i Örebro !!
2016-06-07 13:01
Vårt RM Damlag tog hem ett brons och två av våra herrlag placerade sig på första resp. tredje plats ! Ytterligare lag gjorde också fina prestationer. Bra jobbat!
 
Medaljregn i Trollbäcken
2016-05-25 17:05
Även om det va uppvisning i helgen så hann även flera lag med att tävla. Bland annat på Trollbäckscupen. 

Brommagymnasterna hade 7 lag på plats, och man kom hem med totalt nio stycken medaljer. Fantastiska resultat i alla tre grenarna fristående, trampett och tumbling. Nämnas bör att BG tog hem brons, silver och guld i fristående Klass svår 1.