Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BROMMAGYMNASTERNA
Glädje - Trygghet - Utveckling

Välkommen till Brommagymnasterna!
Brommagymnasterna startades 1950 och har under årens lopp vuxit för att idag vara en av Sveriges största gymnastikföreningar. 


Vi är närmare 5000 medlemmar, varav ca. 3000 är aktiva i våra olika grupper.

Runt 400 ledare tränar de ca.130 grupper i Bromma, Ekerö, Västerort och på Kungsholmen.

 

Vi har en stor barn- och ungdomsverksamhet, specialisering inom manlig artistisk gymnastik samt truppgymnastik för herrar och damer.


Brommagymnasternas målsättning är att bedriva gymnastik för alla. Vår strävan är att alla våra gymnaster ska finna den grupp som bäst passar deras förutsättningar och ambitioner. Vi ska erbjuda gymnastikträning för de som vill träna för att träna, men också för de gymnaster som vill träna för att tävla, ända upp på toppnivå, inom Sverige och internationellt.


Vi arbetar löpande med utveckling av vår verksamhet utifrån Gymnastikförbundets modell samt Riksidrottsförbundets riktlinjer. Vår ambition är att erbjuda så många som möjligt glädjen att träna gymnastik och att fortsätta med detta långt upp i åldrarna.


Vill du eller ditt barn börja träna gymnastik? 

Fyll då i vårt anmälningsformulär och bli medlem hos oss genom att klicka här. Som medlem får du tillgång till information och möjlighet att boka lediga platser i våra grupper samt inbjudan till våra arrangemang och läger mm. 

Följ oss även på Instagram och Facebook

Träffa oss i Bromma Blocks
2020-02-26 15:19
Under lördagen den 29 februari och söndagen den 1 mars kan du träffa oss i Bromma Blocks mellan 12-16. Du kan då ställa frågor om vår verksamhet och hur det är att vara en del av Brommagymnasterna samt att du självklart får testa på att vara gymnast! 

Vi ses i helgen i Bromma Blocks! 
Värdeveckor i Brommagymnasterna
2020-02-12 11:17
Vecka 6 starade vi våra värdeveckor för vårterminen 2020 och först ut var ordet - Glädje!

Nu är värdevecka nummer 2 igång och denna vecka fokuserar och uppmärksammar vi vårt värdeord "Trygghet" lite extra. Se filmen om trygghet och prata med era gymnaster om detta.

Skicka gärna ett mail till oss med hur ni har jobbat med denna i er grupp samt vad ni gjort för att uppmärksamma det lite extra.

Sportlovsläger - Anmälan öppen!
2020-01-28 09:13
Nu är anmälan till sportlovslägret vecka 9 öppen. 

Upplägg: 
Träning sker måndag till fredag med lämning från 08:00 och upphämtning fram till 16:00. 
Barnen tränar mellan 09:00-14:30 där frukt och lunch ingår i priset. 

Gymnasterna tränas av våra egna erfarna tränare som till vardags tävlar eller har tävlat på hög nivå själva inom gymnastik. Alla ledare har genomgått gymnastikförbundets utbildningar och har licens att lära ut volterna som utförs på lägret.

Onsdagen innehåller inte träning utan är en aktivitetsdag i hallen där gymnasterna tävlar och leker i blandade grupper. 

Fredagen avslutas med uppvisning för familj och vänner där barnen visar upp vad de lärt sig under veckan, uppvisningen sker 14:00-14:30. 

Plats: 
Blackebergshallen Wergelandsgatan 16, 168 48 Bromma

Pris (ingår lunch, frukt och en vattenflaska):
1800 kr 

Anmälan: 
Klicka här för att anmäla ditt barn till lägret.

Kom ihåg att vid anmälan meddela om ditt barn har någon allergi eller inte. 
Nu är bokningen av restplatser för VT20 öppen
2020-01-23 09:00
Nu öppnar vi upp bokningen av restplatser till vårterminen 20120 Då det är begränsat antal platser i grupperna är det först till kvarn som gäller. Du bokar och betalar för platsen direkt via bokningssidan. 


Klicka på länken nedan för att komma till bokningssidan och följ sedan instruktionerna. Du kommer få en engångskod mejlad till dig som ni använder för att logga in. Det kan ta någon minut innan koden kommer till din mail, men det är samma för alla. 


När ni loggat in kommer ni kunna välja på grupper, ni väljer en grupp i den ålder som ditt barn är i och det baseras på året som barnet är fött. 

BoV 2016 - är en grupp för barn födda 2016
BoV 2015 - är en grupp för barn födda 2015 
Barn 2014 - är en grupp för barn födda 2014 
Flickor 2013 - är en grupp för flickor födda 2013 
Pojkar 2013 - är en grupp för pojkar födda 2013
Osv. 
Trevligt reportage
2020-01-17 15:50
Fotograf: Samuel Wendelius/Gymnastikförbundet
Under Tränardegen som vi arrangerade för alla våra tränare i Brommagymnasterna den 12 januari hade vi besök av  Anna-Karin Wikström och Tina Frisk Bengtsson som till vardags arbetar som Fysioterapeut på Bosön för att visa och berätta som det BAS-program som tagits fram av Gymnastikförbundet. 

Anna-Karin Wikström är en av de som varit med och skapat programmet samt jobbat med gymnaster i över 15 år. 
Under detta pass hade vi Gymnastikförbundet på besök som gjorde ett reportage gällande detta. Väldigt roligt att de ville ta del av detta och vill ni läsa mer samt ta del av BAS-programmet kan ni göra det nedan. Stort tack till alla föreläsare som var p plats under dagen och hade värdefulla pass för våra tränare! 
Kommande händelser
 
 
Läger
Bli medlem
Vuxenträning
 
Sociala medier
Samarbetspartners