Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BROMMAGYMNASTERNA
Glädje - Trygghet - Utveckling

Filmning: Mathias Melin och Rasmus Bruun Liboriussen

Klippning: Mathias MelinVill ditt barn träna gymnastik? 

Vill du anmäla ditt barn för att börja träna gymnastik hos oss i Brommagymnasterna klicka HÄRVåra olika grupper:

3-4 år:

Barn- & vuxengrupper När du är 3-4 år går du i en barn- och vuxengrupp. Här är en förälder eller annan vuxen med och hjälper barnet under lektionen. För att få en så kvalitativ träning som möjligt har vi valt att alla barn i gruppen är födda samma år. Vi har också begränsat antalet gymnaster till max 25 st, antalet beroende på lokalens storlek. 

5 år:

Barngrupper När du är 5 år går du i en barngrupp. Här tränar killar och tjejer tillsammans. För att kunna anpassa träningen till allas kunskap har vi valt att alla barn i en grupp är född samma år. Vi har även begränsat antalet gymnaster till max 25 st, men kan skilja sig åt beroende på vilken gymnastiksal vi tränar i.


6 år och äldre: 

Flick- och Pojkgrupper tränar en eller två gånger i veckan. Det finns nybörjargrupper respektive fortsättningsgrupper. I nybörjargrupperna kan det fyllas på med barn från kön och fortsättningsgrupperna fyller vi på med flickor respektive pojkar som tränat gymnastik tidigare. Grupperna består av 20-25 gymnaster.


Barn- och ungdomsgymnastiken i Brommagymnasterna bedrivs huvudsakligen i skolgymnastiksalar runt om i Västerort, på Ekerö & Kungsholmen. 
Är du intresserad av att bli tränare/ledare i Brommagymnasterna – ta kontakt med Brommagymnasternas kansli på info@brommagymnasterna.se 
Som tränare får du flera förmåner, som t ex gratis utbildning, färdiga träningsupplägg med lektionsplaner och ditt barn får gå före i kön och hamnar direkt i den grupp du blir tränare för. 
 
 
Anmäl dig här
 
Sociala medier
Samarbetspartners