SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Brommagymnasterna

BG Klubbmedaljen 2020

Nu kan ni anmäla era lag till KlubbMedaljen (KM) den 13 december i Åkeshovshallen. KM är ett härligt Bg-evenemang där gymnaster och tränare får möjlighet att prova på att tävla i gymnastik och få en positiv upplevelse av det. KM genomförs så tävlingslikt som möjligt men utan rankning och utslagning. Funktionärerna är där för att hjälpa er tränare och era gymnaster. Alla deltagare är stjärnor och får en fin guldmedalj,

KM riktar sig till alla grupper i Brommagymnasterna med barn födda 2014 eller tidigare och vi uppmuntrar alla tränare att anmäla sina lag. Om det är något ni undrar över kring t ex anmälan, övningarna eller KM-dagen så kan ni maila till lenatollerz@hotmail.com, maila till info@brommagymnasterna.se eller ringa Kansliet på 08-128 754 00. Vi hjälper er gärna!


Tävlingen kommer i år att ha ett nytt Coronaanpassat format. 

Vi håller oss uppdaterade kring folkhälsomyndighetens riktlinjer kring sportevenemang för att arrangemanget ska kunna genomföras på ett säkert sätt. 

 

Som tidigare år har vi tre klasser där klass lätt passar de två första åren man tävlar och sedan går man vidare till medel och svår.

Vilka övningar och övningskombinationer man kan tävla på finns kan ni se nedan. 

Vi önskar att alla deltar i alla tre grenar, matta, hopp och fristående. Det finns några exempelfriståenden i det bifogade övningsmaterialet samt på BG Tränarguide. 


Klicka här för att läsa PM1

Klicka här för att läsa om de olika övningsvalen

 
 
Anmäl dig här
 
Sociala medier
Samarbetspartners