SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Brommagymnasterna

Välkommen till Brommagymnasterna!
Brommagymnasterna startades 1950 och har under årens lopp vuxit för att idag vara en av Sveriges största gymnastikföreningar. Vi har grupper i Bromma, på Ekerö, i Västerort och på Stockholms innerstad.

 

Vi har en stor barn- och ungdomsverksamhet, specialisering inom manlig artistisk gymnastik samt truppgymnastik för herrar och damer.

 

Brommagymnasternas målsättning är att bedriva gymnastik för alla. Vår strävan är att alla våra gymnaster ska finna den grupp som bäst passar deras förutsättningar och ambitioner. Vi ska erbjuda gymnastikträning för de som vill träna för att träna, men också för de gymnaster som vill träna för att tävla, ända upp på toppnivå, inom Sverige och internationellt.

 

Vi arbetar löpande med utveckling av vår verksamhet utifrån Gymnastikförbundets modell samt Riksidrottsförbundets riktlinjer. Vår ambition är att erbjuda så många som möjligt glädjen att träna gymnastik och att fortsätta med detta långt upp i åldrarna.

 
Vill du eller ditt barn börja träna gymnastik? 
 
Fyll då i vårt anmälningsformulär och bli medlem hos oss genom att klicka här. Som medlem får du tillgång till information och möjlighet att boka lediga platser i våra grupper samt inbjudan till våra arrangemang och läger mm. 
 
Följ oss även på Instagram och Facebook
 
 
Brommagymnasterna söker administratör/tränare
2021-06-03 16:55

Brommagymnasterna söker administratör/tränare för ett vikariat på 50-100% under ett års
tid med möjlighet till förlängning/fastanställning!


Är du utbildad gymnastiktränare, med erfarenhet av administration och känsla för service?
Vill du kombinera tränarrollen med föreningsadministration? Då är detta rollen för dig!


Om Brommagymnasterna
Brommagymnasterna är en av Sveriges största och mest framgångsrika gymnastikföreningar. Vi
bildades 1950 och har idag över 2000 aktiva gymnaster i våra olika grupper. Runt 350 ledare
tränar de ca.130 grupperna i Bromma, Ekerö, Västerort och på Kungsholmen.


Om tjänsten
Vi söker nu en vikarie på 50–100%. Arbetet kan med fördel kombineras med administration 50%
och 50% tränartjänst för våra barngrupper alternativt delas på två personer.

 

Tjänsten innebär ett omväxlande och utmanande arbete som innefattar både arbete i våra
barngrupper samt att planera och administrera t.ex. föreningens olika arrangemang.


Arbetet som administratör är till största del förlagt dagtid på vårt kansli men såväl kvälls- som
helgarbete förekommer i samband med olika arrangemang och uppvisningar. Tränardelen är
förlagd till kvällar och helger. Vikariatet är på 12 månader med start så snart som möjligt, enligt
överenskommelse.


Erfarenhet och utbildning
Du är utbildad gymnastiktränare med steg 2 licens inom truppgymnastik. Du har även relevant
utbildning och goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser gärna att du även har kännedom om
föreningslivet och/eller erfarenhet av liknande roll. Erfarenhet av att arbeta i idrottsföreningars ITsystem SportAdmin och IdrottOnline är meriterande men ej ett krav.


Personliga egenskaper
Arbetet är utåtriktat och du kommer att ha kontakt med många olika personer, både i och utanför
föreningen. Vi förutsätter därför att du trivs med att knyta kontakter, uttrycker dig väl i tal och
skrift, har lätt för att skapa goda relationer samt är kommunikativ och lyhörd.


Som person är du glad, hjälpsam, serviceinriktad, lösningsorienterad och noggrann. Du kan
arbeta självständigt och i grupp, tar egna initiativ och kan planera samt organisera ditt arbete på
ett effektivt sätt. Du har även lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i
förändringar. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och mognad.


Vi arbetar aktivt med Gymnastikförbundets och vår egen värdegrund, och det är ett krav att du
ställer dig bakom dessa. Vill du läsa mer om oss och vår värdegrund så besök vår hemsida
www.brommagymnasterna.se


Skicka din ansökan till: maria.sjoholm@brommagymnasterna.se


Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.


Vänligen skriv “Ansökan vikarie tränare/administratör“ i ämnesraden.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Sjöholm på 08-128 754 01


Varmt välkommen med din ansökan!

 

Till minne av Susanne Östberg
2021-06-02 14:42

Det är med stor sorg vi meddelar att Susanne Östberg efter en tids sjukdom somnat in vid en ålder av 65 år. Susanne var under många år engagerad som barn- och ungdomsledare, aktiv inom sektionsverksamheten och ledamot i klubbens styrelse från 2002 fram till sin bortgång. Hon efterlämnar sin make Anders, barnen Malena och Kristoffer med familjer, barnbarn och vänner.

 

Som för många blev Susannes första kontakt med Brommagymnasterna när hon startade som gymnastikledare för sina barn i slutet av 80-talet. Intresset kom med tiden att utvecklas till att även omfatta olika roller inom klubbens barn- och ungdomssektionen, där hon var delaktig vid många olika klubbarrangemang såsom klubbmästerskap, märkestagningar och föreningsuppvisningar.

 

Susanne var också en drivande kraft i uppstarten av klubbens dåvarande Cheerleadingsektionen och under flera år engagerad i arbetet med klubbens profilfrågor. Som ekonom föll det sig naturligt att Susanne i styrelsearbetet höll ett vakande över klubbens ekonomi och kapitalförvaltning.

 

Parallellt med arbetet i Brommagymnasternas styrelse var Susanne också revisor i Gymnastikförbundet Öst mellan åren 2016 och 2021.

 

Susanne bidrog starkt med sin breda kompetens och klokhet och såg på ett lågmält och effektivt sätt till att saker blev gjorda.

 

Susannes förkärlek till rockmusik har påverkat musikvalet vid en rad av klubbens uppvisningar och det lyftes på ögonbrynen med viss förvåning när hon berättade att hon skulle på konsert och fortsatte med att det var hårdrock. Detta var ett kännetecken för Susanne, hon höll på integriteten och var på samma gång alltid varm och närvarande.

Köp ett eget luftgolv!
2021-06-01 17:18
Passa på att köp ett snyggt luftgolv inför sommaren!
Klicka på länken för att komma direkt till vår sida hos The Lifestyle Factory för att köpa ditt egna luftgolv.
 
Förlängda restriktioner (210319)
2021-03-19 16:05

Hej!

Vi har idag fått besked om att Stockholms kommun förlänger beslutet om stadens idrottsanläggningar och att det kommer gälla under den kommande tre veckorna. Detta förutsatt att inga beslut fattas om restriktioner under perioden som gör att detta beslut behöver uppdateras. Beslutet är fattat mot bakgrund av det rådande smittläget i regionen.

Organiserad föreningsverksamhet för barn och ungdomar födda 2002 och senare kan fortsatt bedrivas i stadens anläggningar. Beslutet gäller till och med måndag 12 april 2021. Därefter, eller vid behov innan, görs nya överväganden sett till besked från myndigheter och aktuellt smittläge i regionen.

Det är upp till oss alla hur vi klarar att minska smittspridningen. Det är avgörande och viktigt att kunna hålla avstånd mellan varandra. Är man sjuk stannar man hemma. Föräldrar/medföljande som inte är delaktiga i träningen är inte med i lokalen.

Följande gäller under kommande treveckors-period:
 - All organiserad idrottsverksamhet, både inomhus och utomhus, för barn och ungdomar födda 2002 och senare kan bedrivas under förutsättning att verksamheten genomförs på ett smittsäkert sätt.
- Vid idrottsanläggningar utomhus erbjuds tider utöver föreningsaktiviteter för barn och ungdomar i första hand till föreningsverksamhet för vuxna, födda 2001 och tidigare.
- Simhallarna, samt gym och gruppträning, är fortsatt stängda för allmänheten. Anläggningarna håller endast öppet för föreningsverksamhet för barn och ungdomar födda 2002 och senare på bokade tider.
- Idrottshallarna och ishallarna är öppna för skolans idrottsverksamhet samt för föreningsverksamhet för barn och ungdomar födda 2002 och senare. Ishallarna är fortsatt stängda för allmänheten.
- Yrkesverksam elitidrott är fortsatt undantagen.
- Träning inomhus är inte tillåten för vuxna födda 2001 och tidigare.

 

Omklädningsrummen kommer inte att vara tillgängliga på stadens idrottsanläggningar. Dusch och ombyte sker hemma. Pandemilagen sätter stora begränsningar för hur många man samtidigt får vara i omklädningsrum och duschutrymmen, och därför behöver dessa hållas stängda.

Intresseanmälan Ekerö HT21
2021-03-12 10:15

Till hösten startar vi nya barngrupper på Ekerö. Redan nu kan du anmälan intresse för en grupp. Genom att fylla i detta formulär anmäler ni intresse för en grupp på Ekerö till höstterminen 2021 och hamnar då inte i vår ordinarie kö. 

 

Grupperna för höstterminen är ännu inte klara. mer info kommer skickas ut gällande detta när vi vet hur schemat för våra grupper kommer se ut. 

 

Klicka här för att göra en intresseanmälan

 
 
Anmäl dig här
 
Sociala medier
Samarbetspartners