SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Brommagymnasterna

Välkommen till Brommagymnasterna!
Brommagymnasterna startades 1950 och har under årens lopp vuxit för att idag vara en av Sveriges största gymnastikföreningar. Vi har grupper i Bromma, på Ekerö, i Västerort och på Stockholms innerstad.

 

Vi har en stor barn- och ungdomsverksamhet, specialisering inom manlig artistisk gymnastik samt truppgymnastik för herrar och damer.

 

Brommagymnasternas målsättning är att bedriva gymnastik för alla. Vår strävan är att alla våra gymnaster ska finna den grupp som bäst passar deras förutsättningar och ambitioner. Vi ska erbjuda gymnastikträning för de som vill träna för att träna, men också för de gymnaster som vill träna för att tävla, ända upp på toppnivå, inom Sverige och internationellt.

 

Vi arbetar löpande med utveckling av vår verksamhet utifrån Gymnastikförbundets modell samt Riksidrottsförbundets riktlinjer. Vår ambition är att erbjuda så många som möjligt glädjen att träna gymnastik och att fortsätta med detta långt upp i åldrarna.

 
Vill du eller ditt barn börja träna gymnastik? 
 
Fyll då i vårt anmälningsformulär och bli medlem hos oss genom att klicka här. Som medlem får du tillgång till information och möjlighet att boka lediga platser i våra grupper samt inbjudan till våra arrangemang och läger mm. 
 
Följ oss även på Instagram och Facebook
 
 
Förlängda restriktioner (210319)
2021-03-19 16:05

Hej!

Vi har idag fått besked om att Stockholms kommun förlänger beslutet om stadens idrottsanläggningar och att det kommer gälla under den kommande tre veckorna. Detta förutsatt att inga beslut fattas om restriktioner under perioden som gör att detta beslut behöver uppdateras. Beslutet är fattat mot bakgrund av det rådande smittläget i regionen.

Organiserad föreningsverksamhet för barn och ungdomar födda 2002 och senare kan fortsatt bedrivas i stadens anläggningar. Beslutet gäller till och med måndag 12 april 2021. Därefter, eller vid behov innan, görs nya överväganden sett till besked från myndigheter och aktuellt smittläge i regionen.

Det är upp till oss alla hur vi klarar att minska smittspridningen. Det är avgörande och viktigt att kunna hålla avstånd mellan varandra. Är man sjuk stannar man hemma. Föräldrar/medföljande som inte är delaktiga i träningen är inte med i lokalen.

Följande gäller under kommande treveckors-period:
 - All organiserad idrottsverksamhet, både inomhus och utomhus, för barn och ungdomar födda 2002 och senare kan bedrivas under förutsättning att verksamheten genomförs på ett smittsäkert sätt.
- Vid idrottsanläggningar utomhus erbjuds tider utöver föreningsaktiviteter för barn och ungdomar i första hand till föreningsverksamhet för vuxna, födda 2001 och tidigare.
- Simhallarna, samt gym och gruppträning, är fortsatt stängda för allmänheten. Anläggningarna håller endast öppet för föreningsverksamhet för barn och ungdomar födda 2002 och senare på bokade tider.
- Idrottshallarna och ishallarna är öppna för skolans idrottsverksamhet samt för föreningsverksamhet för barn och ungdomar födda 2002 och senare. Ishallarna är fortsatt stängda för allmänheten.
- Yrkesverksam elitidrott är fortsatt undantagen.
- Träning inomhus är inte tillåten för vuxna födda 2001 och tidigare.

 

Omklädningsrummen kommer inte att vara tillgängliga på stadens idrottsanläggningar. Dusch och ombyte sker hemma. Pandemilagen sätter stora begränsningar för hur många man samtidigt får vara i omklädningsrum och duschutrymmen, och därför behöver dessa hållas stängda.

Intresseanmälan Ekerö HT21
2021-03-12 10:15

Till hösten startar vi nya barngrupper på Ekerö. Redan nu kan du anmälan intresse för en grupp. Genom att fylla i detta formulär anmäler ni intresse för en grupp på Ekerö till höstterminen 2021 och hamnar då inte i vår ordinarie kö. 

 

Grupperna för höstterminen är ännu inte klara. mer info kommer skickas ut gällande detta när vi vet hur schemat för våra grupper kommer se ut. 

 

Klicka här för att göra en intresseanmälan

BG Digital Open!
2021-02-26 16:02

Välkomna till BG Digital!

Brommagymnasterna bjuder in dig och ditt lag till en helt ny tävlingsupplevelse. Tävla mot lag i hela Sverige (och Norden) på Ettan- och Tvåan-nivå och få värdefull feedback från en kompetent domaruppsättning.

 

Som en del av uppladdningen inför, eller mitt i, tävlingssäsongen i maj kommer Brommagymnasterna att genomföra en digital tävling riktad mot lag i SM-stegen. Lagen kommer genomföra sina tävlingsvarv Coronasäkert i sina egna hallar, men tävlingskänslan kommer ändå infinna sig veckan efter när vi släpper den färdigproducerade tävlingen med kommentatorer och domarfeedback.

 

Tävlingen sker i form av en grentävling. I Tvåan kan man tävla i Trampett eller Tumbling. I Ettan kan man tävla i Trampett, Tumbling och Fristående.

 

Varför ska vi vara med?

 • Möjlighet att genomföra ett genrep inför vårens nivåtävlingar eller SM

 • Kraftmätning med de bästa trupperna i Sverige och Norden

 • Återkoppling från kvalificerade domare

 • Kul gruppaktivitet med laget att titta på sändningen

Hur går tävlingen till?

 • Inspelning av tävlingsvarv 6-9 maj i egen hall

 • Filmerna döms från och med 10 maj

 • Lördagen den 15 maj kommer vi sända samtliga lags varv i en sammanhållen tävling, då också resultaten kommer publiceras och vinnarna koras

 • Efter tävlingen kommer domarfeedback skickas till samtliga lag

Regler

Praktisk info

 • I samband med att ni anmäler er kommer ni att få ange ett tidsintervall då ni kan köra era varv.

 • Det ska tydligt framgå i början av filmen när den är inspelad och filmen ska vara utan avbrott, det vill säga att alla varv är i ett klipp.

 • Filmen ska vara av HD kvalitet och i H.264-format.

 • Kameran ska vara stilla under hela filmen.

 • Trampett ska filmas på 1,5 meter höjd. Inhopp och hela landningen ska synas.

 • Tumbling ska filmas på 1,5 meter höjd. Inhopp och hela landningen ska synas.

 • Fristående ska filmas på 3 meters höjd. Samtliga fyra hörn ska synas samtidigt.

Anmälan

 • Det kostar 400 kronor per gren att vara med i BG Digital.

 • Sista dagen att anmäla sitt lag är 27 april. Antalet platser är begränsat, så anmäl er så snart som möjligt!

 

Anmäl er här!

 

Spännande nyhet!
2021-02-26 13:32

Idag lanserar vi en spännande nyhet - Vår förenings nya visuella identitet!

Lanseringen av vår nya visuella identitet kommer att ske successivt och självklart använder vi både den gamla och nya loggan och material över de närmaste åren. 

 

Mer information om vår nya visuella identitet kommer presenteras allt eftersom under året.  Idag lanserar vi en spännande nyhet - Vår förenings nya visuella identitet!

Lanseringen av vår nya visuella identitet kommer att ske successivt och självklart använder vi både den gamla och nya loggan och material över de närmaste åren. 

 

Mer information om vår nya visuella identitet kommer presenteras allt eftersom under året.  

Viktig info gällande sportlovet och vecka 10
2021-02-25 15:07

För att minska risken för fortsatt smittspridning uppmanar vi våra medlemmar att följa Region Stockholms rekommendationer, att tränare och gymnaster som kommit i kontakt med människor utanför det närmaste hushållet bör avstå från att delta i träningar sju dagar efter hemkomst (d.v.s. hela vecka 10).

 

Nya regionala rekommendationer för region Stockholm

 

Till dig som reser utomlands

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att alla som reser in i Sverige testar sig för covid-19, testar sig ytterligare en gång fem dagar efter hemresan och stannar hemma i minst sju dagar efter ankomst till Sverige. 

 
 
Anmäl dig här
 
Sociala medier
Samarbetspartners