SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Brommagymnasterna

Filmning: Mathias Melin och Rasmus Bruun Liboriussen

Klippning: Mathias MelinVill ditt barn träna gymnastik? 

Vill du anmäla ditt barn för att börja träna gymnastik hos oss i Brommagymnasterna klicka HÄRVåra olika grupper:

3-4 år:

Barn- & vuxengrupper När du är 3-4 år går du i en barn- och vuxengrupp. Här är en förälder eller annan vuxen med och hjälper barnet under lektionen. För att få en så kvalitativ träning som möjligt har vi valt att alla barn i gruppen är födda samma år. Vi har också begränsat antalet gymnaster till max 25 st, antalet beroende på lokalens storlek. 

5 år:

Barngrupper När du är 5 år går du i en barngrupp. Här tränar killar och tjejer tillsammans. För att kunna anpassa träningen till allas kunskap har vi valt att alla barn i en grupp är född samma år. Vi har även begränsat antalet gymnaster till max 25 st, men kan skilja sig åt beroende på vilken gymnastiksal vi tränar i.


6 år och äldre: 

Flick- och Pojkgrupper tränar en eller två gånger i veckan. Det finns nybörjargrupper respektive fortsättningsgrupper. I nybörjargrupperna kan det fyllas på med barn från kön och fortsättningsgrupperna fyller vi på med flickor respektive pojkar som tränat gymnastik tidigare. Grupperna består av 20-25 gymnaster.


Barn- och ungdomsgymnastiken i Brommagymnasterna bedrivs huvudsakligen i skolgymnastiksalar runt om i Västerort, på Ekerö & Kungsholmen. 
Är du intresserad av att bli tränare/ledare i Brommagymnasterna – ta kontakt med Brommagymnasternas kansli på info@brommagymnasterna.se 
Som tränare får du flera förmåner, som t ex gratis utbildning, färdiga träningsupplägg med lektionsplaner och ditt barn får gå före i kön och hamnar direkt i den grupp du blir tränare för. 
Nyheter från föreningen
 
 
Anmäl dig här
 
Sociala medier
Samarbetspartners