SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Brommagymnasterna

Filmning: Mathias Melin och Rasmus Bruun Liboriussen

Klippning: Mathias MelinI truppgymnastik tävlar man i tre olika klasser: manlig, kvinnlig och mixed. Varje trupp består av 6-18 gymnaster. I mixedklassen måste det vara lika många damer som herrar i truppen. Man tävlar i tre grenar: fristående, tumbling och trampett. De första officiella SM-tävlingarna i trupp genomfördes 1980. Sedan dess har truppgymnastiken utvecklats i snabb takt.

Brommagymnasterna har fina traditioner när det gäller Truppgymnastik och har idag trupper på många nivåer både kvinnliga och manliga. Klubben har flera stora tävlingsframgångar, såväl nationella som internationella. Bland dem kan nämnas flertalet SM-guld, JNM-guld, NM-guld och EM-silver. Många av de nu aktiva gymnasterna tävlar för Sveriges olika landslag.

Vuxengrupp

Vuxengruppen är en grupp för dig som vill träna gymnastik. Tanken är att alla som vill ska få träna gymnastik oavsett förkunskaper. Deltagarna är både gamla gymnaster och sådana som aldrig tränat gymnastik tidigare. Vi har stor spridning i ålder, från 16 år och uppåt.


Vi har idag två olika vuxengrupper. En som riktar sig till dig som är nybörjare eller tidigare hållit på med gymnastik på en lägre nivå. Nivån anpassas efter gruppens kunskaper men fokus kommer ligga på att köra grunder för att sen säkert kunna köra färdiga volter.

Vår andra vuxengrupp riktar sig till dig som tidigare varit gymnast på en SM-nivå. Vill du veta mer om våra vuxengrupper är du välkommen att kontakta oss på info@brommagymnasterna.se  

 

 Alla deltagare betalar en licensavgift så alla är försäkrade.


Nyheter från föreningen
 
 
Anmäl dig här
 
Sociala medier
Samarbetspartners