Träna med oss

Information för dig som vill bli medlem i BrommagymnasternaFör att bli medlem i Brommagymnasterna och börja träna i någon av våra grupper så behöver du antingen gå till vår bokningssida och boka plats i någon av våra grupper direkt eller göra en intresseanmälan så kontaktar vi dig när det finns en ledig plats i en grupp som passar dig.

Om du önskar information om våra priser eller i vilka områden vi har grupper idag så klicka på knapparna ovan för mer information.

Information om återanmälan

För dig som är befintlig gymnast

Inför varje termin ska du som går i någon av våra grupper återanmäla dig om du vill behålla din plats hos oss. Info om detta skickas ut till alla gymnaster när det är dags att återanmäla sig.
Alla gymnaster behåller sin plats i den gruppen han eller hon går i idag förutsatt att man bokar på sig och betalar för platsen till kommande termin. Ni kan enbart boka in ert barn i den grupp som han eller hon gått i under innevarande terminen. Önskar ni byta grupp till kommande termin ska ni först boka på er i den grupp som ert barn gått i. När schemat är klart kommer vi skicka ut info gällande byta av grupp.